Over ons

Al 50 jaar maakt MEMO reclame communicatie tot een succes.

Stel ons je vraag en onze specialisten vertalen je wensen op maat in creatieve, opvallende en praktische ontwerpen. Altijd verrassend en perfect passend binnen de bedrijfsidentiteit.
Samenwerken met ons? Neem contact met ons op


Alle vakmensen onder 1 dak

Bij MEMO reclame denken we graag met je mee en vinden persoonlijke aandacht belangrijk. Onze medewerkers staan je graag te woord en geven een vrijblijvend en professioneel advies.

Eigen ontwerpers
Voor al onze klanten, die geen eigen afdeling vormgeving of relatie met een extern reclamebureau hebben, bieden wij de unieke mogelijkheid om het grafisch ontwerp uit te laten voeren. Onze grafische afdeling beschikt over eigen deskundige vormgevers en dtp’ers die je wensen vertalen in een passende én onderscheidende vormgeving.

Is er daarnaast behoefte aan marketingtechnisch en/of taalkundig advies, dan schakelen wij één van onze partners in. Zo wordt je gewaardeerde opdracht van begin tot eind zorgvuldig ingevuld waarbij de communicatielijnen zo kort mogelijk worden gehouden.

Montage
Tot slot hebben wij goed opgeleide monteurs met veel werkervaring, of het nu gaat om het monteren van een gevelbelettering of het wrappen van een auto. Om de laatste ontwikkelingen te kunnen blijven volgen, krijgen onze monteurs regelmatig trainingen en cursussen. Wij leveren door heel Nederland onze diensten en producten, van Zeeland tot Drenthe, en soms ook buiten de landsgrenzen.

 

Onze werkwijze

Met een team van 12 gedreven collega’s zijn we het grootste signbedrijf van Flevoland. Met een supermodern machinepark kunnen we de producten snel en op maat maken. Of het nu gaat om printen op grootformaat plaatmateriaal, of het in vorm frezen van uw gevelbelettering, dankzij onze geavanceerde machines is bijna alles mogelijk. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw product met aandacht en precisie wordt ontworpen, geproduceerd en gemonteerd.

Voor een goede samenwerking tussen jou en ons is wederzijds vertrouwen van groot belang. Wij brengen dan ook niet zomaar een offerte uit, maar maken graag eerst kennis met je om de ideeën en wensen te bespreken. Zo zorgen wij voor een spetterend ontwerp en een geweldige uitvoering van het project.

Onze adviseurs zijn soms een beetje eigenwijs en komen met vragen als: “Wat voor doel heeft het” of “Wat wil je ermee bereiken”. Hierdoor kom je vaak tot een verrassende oplossing. We kijken altijd of het anders kan, beter, creatiever, opvallender of juist subtiel. Met de constant nieuwe materialen weten onze ontwerpers steeds iets nieuws te bedenken. Laat je verrassen door MEMO reclame.

Ons machinepark

In onze grote en moderne productieruimte maken wij via een gestroomlijnde weg het product. Wij beschikken over een modern machinepark om alle sign opdrachten in eigen huis te produceren. Hieronder vind je een overzicht van onze machines en een kleine uitleg over de mogelijkheden.

2x Mutoh Valuejet 1638X

De solvent printers worden gebruikt voor het printen van stickers van rol tot rol. Zo kunnen we printen op verschillende materialen voor diverse toepassingen. Solvent printers geven een prachtig beeld met een lange levensduur.

Océ Arziona 318GL UV

Met de UV printer kunnen we direct op plaatmateriaal printen tot wel 45 mm dik. De printer biedt hoogwaardige resultaten op uiteenlopende materialen zoals plexiglas, pvc, hout, glas en alupanel. Dit geeft veel mogelijkheden voor het maken van displays, verpakkingen en winkelmateriaal. Traditioneel zeefdrukwerk kan in kleine oplages worden geprint op deze printer.

Zünd plotter

Voor de afwerking van full color prints en het snijden van folie gebruiken we de Zünd plotter. Deze is uitgerust met een camerasysteem voor optimale precisie. Naast het snijden van folie kunnen wij ook plaatmateriaal snijden uit pvc, denk hierbij aan losse letters en logo’s.

Laminator

Om een extra beschermlaag aan een print toe te voegen, kan het materiaal worden voorzien met een breed scala aan laminaten. Denk hierbij aan glans, zijdeglans, whiteboardfolie, anti-graffity, vloerlaminaat, etc.

Erkend Signbedrijf

MEMO reclame is een door SIBON Erkend Signbedrijf.

MVO

MEMO reclame is een maatschappelijk betrokken bedrijf, zowel op landelijk als op regionaal gebied. Wij ondersteunen activiteiten op maatschappelijk en op sportgebied.

Sponsoring

Batavialand, Museum Nagele, SV Lelystad, Unicum Lelystad, Batavia 90, TC Nagele, MTB route Lelystad

Erkend leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf werken we samen met onderwijs om studenten op te leiden tot vakmensen.

Mensen van memo

Sander Vinke

Eigenaar, verkoop


Roel Vinke

verkoop binnendienst


Michel Meijberg

Grafisch vormgever


Maylynn Houtman

dtp/werkvoorbereider


Arco Kistemaker

Projectleider Memo-live


mensen van memo - marleen

Marleen Koesoemowidjojo

Adviseur interieur Memo-live


Jolanda Verbeek

Productieleider


Tjalco de Vries

Printoperator


Eric Beijnes

Printoperator


Willem van der Stoel

Administratie