• Vlaggen DeHofstee

Over ons

Al meer dan 45 jaar maakt MEMO reclame uw communicatie tot een succes.

Stel ons uw vraag en onze specialisten vertalen uw wensen op maat in creatieve, opvallende en praktische ontwerpen. Altijd verrassend en perfect passend binnen uw bedrijfsidentiteit.
Samenwerken met ons? Neem contact met ons op


Alle vakmensen onder 1 dak

Bij MEMO reclame denken we graag met u mee en vinden persoonlijke aandacht belangrijk. Onze medewerkers staan u graag te woord en geven een vrijblijvend en professioneel advies.

Eigen ontwerpers
Voor al onze klanten, die geen eigen afdeling vormgeving of relatie met een extern reclamebureau hebben, bieden wij de unieke mogelijkheid om het grafisch ontwerp uit te laten voeren. Onze grafische afdeling beschikt over eigen deskundige vormgevers en dtp’ers die uw wensen vertalen in een passende én onderscheidende vormgeving.

Heeft u daarnaast behoefte aan marketingtechnisch en/of taalkundig advies, dan schakelen wij één van onze partners in. Zo wordt uw gewaardeerde opdracht van begin tot eind zorgvuldig ingevuld waarbij de communicatielijnen zo kort mogelijk worden gehouden.

Montage
Tot slot hebben wij goed opgeleide monteurs met veel werkervaring. Of het nou gaat om het monteren van een gevelbelettering of het wrappen van een auto. Om de laatste ontwikkelingen te kunnen blijven volgen, krijgen al onze medewerkers regelmatig trainingen en cursussen.

Onze werkwijze

Met een team van 12 gedreven werknemers zijn we het grootste signbedrijf van Flevoland. Met een supermodern machinepark kunnen we uw producten snel en op maat maken. Of het nou gaat om printen op grootformaat plaatmateriaal, of het in vorm frezen van uw gevelbelettering, dankzij onze geavanceerde machines is bijna alles mogelijk. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw product met aandacht en precisie wordt ontworpen, geproduceerd en gemonteerd.

Voor een goede samenwerking tussen u en ons is wederzijds vertrouwen van groot belang. Wij brengen dan ook niet zomaar een offerte uit, maar maken graag eerst kennis met u om de ideeën en wensen te bespreken. Zo zorgen wij voor een spetterend ontwerp en een geweldige uitvoering van het project.

In onze grote en moderne productieruimte maken wij via een gestroomlijnde weg uw product. Met moderne led-panelen die handmatig zijn in te stellen kunnen we werken met daglicht effect, waardoor onze medewerkers de kleuren goed kunnen beoordelen. Onze medewerkers hebben zit-sta bureau’s in de kantoren, wat de ergonomie en prestaties verbeterd.

Wij leveren door heel Nederland onze diensten en producten, van Zeeland tot Drenthe, en soms ook buiten de landsgrenzen.

Ons machinepark

Wij beschikken over een modern machinepark om alle sign opdrachten in eigen huis te produceren. Hieronder vindt u een overzicht van onze machines en een kleine uitleg over de
mogelijkheden.

2x Mutoh Valuejet 1638X

De solvent printers worden gebruikt voor het printen van stickers van rol tot rol. Zo kunnen we printen op verschillende materialen voor diverse toepassingen. Solvent printers geven een prachtig
beeld met een lange levensduur.

Océ Arziona 318GL UV

Met de UV printer kunnen we direct op plaatmateriaal printen tot wel 45 mm dik. De printer biedt hoogwaardige resultaten op uiteenlopende materialen zoals plexiglas, pvc, hout, glas en alupanel. Dit geeft veel mogelijkheden voor het maken van displays, verpakkingen en winkelmateriaal. Traditioneel zeefdrukwerk kan in kleine oplages worden geprint op deze printer.

Zünd plotter

Voor de afwerking van full color prints en het snijden van folie gebruiken we de Zünd plotter. Deze is uitgerust met een camerasysteem voor optimale precisie. Naast het snijden van folie kunnen wij ook plaatmateriaal snijden uit pvc, denk hierbij aan losse letters en logo’s.

Laminator

Om een extra beschermlaag aan een print toe te voegen, kan het materiaal worden voorzien met een breed scala aan laminaten. Denk hierbij aan glans, zijdeglans, whiteboardfolie, anti-graffity, vloerlaminaat, etc.

Erkend Signbedrijf

MEMO reclame is een door SIBON Erkend Signbedrijf.

MVO

MEMO reclame is een maatschappelijk betrokken bedrijf, zowel op landelijk als op regionaal gebied. Wij ondersteunen activiteiten op maatschappelijk en op sportgebied.

Sponsoring

Batavialand, Museum Nagele, SV Lelystad, Unicum Lelystad, Batavia 90, TC Nagele, MTB route Lelystad

Erkend leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf werken we samen met onderwijs om studenten op te leiden tot vakmensen.

Mensen van memo

Sander Vinke

Eigenaar


Desiré Verhagen

Verkoop binnendienst


Michel Meijberg

Grafisch vormgever


Denise van Zwol

dtp/werkvoorbereider


Rosa Jansen

dtp/werkvoorbereider


mensen van memo - marleen

Marleen Koesoemowidjojo

Adviseur interieur


Jolanda Verbeek

Productieleider


Tjalco de Vries

Printoperator


Jakko Lenards

Signmaker


Roy Bloksma

Signmaker


mensen van memo - willem

Willem van der Stoel

Administratie