MeMo Lelystad

Bouwweg 26 
8243 PJ Lelystad
0320-29 21 29
info@memoreclame.nl

Welkom bij MeMo reclame

 

Al meer dan 45 jaar maakt MeMo reclame uw communicatie tot een succes. Van ontwerp tot print, van huisstijl tot spandoek en van auto-/gevelbelettering tot totaalconcept. Stel ons uw vraag en onze specialisten vertalen uw wensen op maat in creatieve, opvallende en praktische ontwerpen. Altijd verrassend en perfect passend binnen uw bedrijfsidentiteit.

Met een team van 12 gedreven werknemers zijn we het grootste signbedrijf van Flevoland. Met een supermodern machinepark kunnen we uw producten snel en op maat maken. Of het nou gaat om printen op grootformaat plaatmateriaal, of het in vorm frezen van uw gevelbelettering, dankzij onze geavanceerde machines is bijna alles mogelijk. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw product met aandacht en precisie wordt ontworpen, geproduceerd en gemonteerd.

Voor een goede samenwerking tussen u en ons is wederzijds vertrouwen van groot belang. Wij brengen dan ook niet zomaar een offerte uit, maar maken graag eerst kennis met u om vervolgens naar idee en wensen van u met een spetterend ontwerp en uitvoering te komen.

Ons pand heeft in 2017 een grootse verbouwing en metamorfose ondergaan. Op de begane grond hebben we geschoven met kantoren van de verkoop en dtp, en er zijn een aantal scheidingswanden verwijderd. Hierdoor is er een grote en moderne productieruimte gecreëerd waarin we via een gestroomlijnde weg uw product kunnen maken. Tevens is de verlichting overal aangepast. Door moderne led-panelen die handmatig zijn in te stellen kunnen we werken met daglicht effect, wat efficiënt is voor onze werknemers. Ook zijn er nieuwe zit-sta bureau’s in de kantoren geplaatst, wat de ergonomie en prestaties verbetert.

Wij leveren door heel Nederland onze diensten en producten, van Zeeland tot Drenthe, en soms ook buiten de landsgrenzen.

MeMo reclame is een door SIBON Erkend Signbedrijf.

Maatschappelijk betrokken


VV Unicum Oxfam Novib Nieuwland FC LelystadAfbeelding

MVO
MeMo is een maatschappelijk betrokken bedrijf, zowel op landelijk als op regionaal gebied. Wij ondersteunen activiteiten op maatschappelijk en op sportgebied.

Maatschappelijk
Oxfam Novib, Nieuwland Lelystad, Bataviawerf Lelystad, Museum Nagele, Nederland Doet, vrijwilligersdag

Sport
SV Lelystad, Unicum Lelystad, Dynamo Lelystad, TC Nagele

Erkend leerbedrijf
Als erkend leerbedrijf werken we samen met onderwijs om studenten op te leiden tot vakmensen.

Duurzame materialen

Ten slotte streven we bínnen onze organisatie naar een duurzame omgang met materialen en energie. We plannen transportroutes zo efficiënt mogelijk en hebben gescheiden afvalstromen. Van ons bedrijfsafval wordt de CO2-uitstoot gecompenseerd. Energie wordt groen ingekocht en onze medewerkers gaan hier bewust mee om. Wij printen op FSC papier en gebruiken waar mogelijk PVC vrije materialen. MeMo is lid van de duurzaamheidskring Flevoland van het KVGO om informatie te delen op gebied van People, Planet en Profit.