MeMo Lelystad

Bouwweg 26 
8243 PJ Lelystad
0320-29 21 29
info@memoreclame.nl

openingstijden
ma tot do : 08:00 – 17:00 uur
vrij : 08:00 – 15:00 uur

MeMo Urk

Westwal 13b
8321 WG Urk
0527-23 97 55
urk@memoreclame.nl

openingstijden
ma tot vr : 08:00 – 17:00 uur

MEMO RECLAME: AUTOBELETTERING, RECLAMEBORDEN EN ANDER DRUKWERK

 

MeMo reclame zorgt er al jaren voor dat op een opvallende manier bedrijven en organisaties gezien worden. MeMo reclame heeft alles in huis om van communicatie een succes te maken. Van ontwerp tot eindproduct, van huisstijl tot bijvoorbeeld de belettering van uw pand. Uw voordeel is dat wij altijd denken vanuit een totaalconcept en beschikken over eigen ontwerpers die u daarbij ondersteunen. Zo doen wij o.a. autobelettering, gevelbelettering en reclameborden.

Samenwerken met MeMo reclame geeft u de zekerheid van een goed advies, een concurrerende prijsstelling en een stipte levertijd. Met ons eigen montageteam worden de reclame-uitingen professioneel gemonteerd. Bij ons geldt: Afspraak is afspraak.

Maatschappelijk betrokken


VV Unicum Oxfam Novib Nieuwland FC LelystadAfbeelding

MVO
MeMo is een maatschappelijk betrokken bedrijf, zowel op landelijk als op regionaal gebied. Wij ondersteunen activiteiten op maatschappelijk en op sportgebied.

Maatschappelijk
Oxfam Novib, Nieuwland Lelystad, Bataviawerf Lelystad, Museum Nagele, Nederland Doet, vrijwilligersdag

Sport
SV Lelystad, Unicum Lelystad, Dynamo Lelystad, TC Nagele

Erkend leerbedrijf
Als erkend leerbedrijf werken we samen met onderwijs om studenten op te leiden tot vakmensen.

Transparante producten en advies

Allereerst merkt u dat aan ons advies. Heeft u een vraag, dan zoeken wij voor u de beste oplossing. Ook als we dit niet kunnen leveren.

Duurzame materialen

Ten slotte streven we bínnen onze organisatie naar een duurzame omgang met materialen en energie. We plannen transportroutes zo efficiënt mogelijk en hebben gescheiden afvalstromen. Van ons bedrijfsafval wordt de CO2-uitstoot gecompenseerd. Energie wordt groen ingekocht en onze medewerkers gaan hier bewust mee om. Wij printen op FSC papier en gebruiken waar mogelijk PVC vrije materialen. MeMo is lid van de duurzaamheidskring Flevoland van het KVGO om informatie te delen op gebied van People, Planet en Profit.